Vacature: Trainer of coach tijdens de lenteschool

De Lesfabriek
De Lesfabriek biedt onderwijsondersteuning aan op school. Dat doen we vanuit een klein kantoorteam en een grote pool van flexkrachten. Samen verzorgen we bijvoorbeeld bijlessen, examentrainingen, vervanging van docenten en lentescholen.

De lenteschool
De Lesfabriek organiseert dit jaar voor het derde jaar op rij lentescholen op scholen door heel Nederland. Tijdens deze ‘bijlesweken’ krijgen leerlingen de kans om extra aan lastige vakken te werken en om zo te voorkomen dat ze blijven zitten. Alle deelnemers worden hierin begeleid door het team van De Lesfabriek. Wij ‘nemen de school voor een weekje over’ en zorgen ervoor dat elke leerling met de beste voorbereiding aan de laatste weken van het schooljaar begint.

De vacature
De Lesfabriek is op zoek naar de allerbeste bijlesdocenten, begeleiders, examinatoren en coaches. Zij moeten én goed zijn in hun vak én weten hoe ze leerlingen moeten motiveren. Daarbij verwachten we ook nog dat ze een flinke dosis positivisme meebrengen en waar nodig zelfstandig oplossingen aandragen.

Data
Wij zoeken in ieder geval bijlesdocenten, trainers, coaches en examinatoren voor de volgende data:

26 maart - 2 april
2 april - 6 april
16 april – 20 april
23 april – 26 april
30 april – 4 mei

Naast bovenstaande weken hebben wij regelmatig opdrachten door heel Nederland. Kun je tijdens deze weken niet, maar wil je wel graag via De Lesfabriek werken? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Een pre op je CV
- Een bachelor- of een masterdiploma
- Ervaring als (examen)trainer, bijlesdocent of coach
- Ervaring als docent
- Ervaring als coach
- Ervaring als sportinstructeur of kampbegeleider

Wij bieden
Voor de werkzaamheden tijdens de lenteschool ontvang je een vergoeding van €12,50 per uur (bruto). Vervoer (en soms zelfs overnachtingen op locatie) wordt door De Lesfabriek geregeld en vergoed.

Solliciteren?
Stuur dan een mail naar info@delesfabriek.nl met een CV of (een link naar) je LinkedInprofiel. Je wordt dan uitgenodigd voor één van onze sollicitatiebijeenkomsten. Na afloop van de bijeenkomst hoor je of je wordt aangenomen in het netwerk van De Lesfabriek en word je desgewenst direct ingepland voor de lenteschoolweken.


Voor meer informatie over de vacature kun je bellen naar 030 750 1580

Vacature Accountmanager Vacature Accountmanager Vacature Accountmanager